Skip to content

High-end Ergoline Zonnebanken

Hoge kwaliteit Ergoline zonnebanken en lampen voor een natuurlijke en langdurige kleur!

Advies

Zon verantwoord met het advies van onze zonneconsultent!

Nieuwste zonnebanken

Van het wereldwijde nummer 1 merk Ergoline

Lampen

De lampen worden altijd vroegtijdig vervangen.

ERGOLINE - NUMBER 1 SOLARIUM

Ergoline is ’s werelds populairste merk op het gebied van zonneapparatuur. Al meer dan 30 jaar staat het merk met het magenta-logo voor de nieuwste technologieën, intuïtieve bediening en optimale kwaliteit.
Alle Ergoline zonnebanken voldoen aan de 0,3 Norm. Dit is de maximale output van UV-licht die een zonnebank mag hebben. Deze staat gelijk aan de zonkracht om 12:00 uur in Spanje.

Ergoline Prestige 1400 (met beautylight)

De Ergoline Prestige 1400 beschikt over een gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound. Door de speciale Beauty Light LED’s krijgen het gezicht en het decolleté een zachte huid en een frisse teint. Op het lichaam zorgen de smartsun PLUS-Lampen voor een bijzonder aangenaam gevoel op de huid. Van sensitive tot intensive: Elke zonner kan uit 3 programma’s zijn gewenste bruiningsresultaat uitzoeken. De Prestige 1400 beschikt enkel over UV-lampen. Wil je een intensieve bruining zonder huidverzorging? Dan is de Prestige 1400 uw match. De Ergoline Prestige 1400 is geschikt voor de voorgebruinde tot gevorderde zonner.

Prijs tot en met 20 min €15,-

Ergoline Prestige 1400

De Ergoline Prestige 1400 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design boeit uw klanten al op het eerste gezicht. De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt de Ergoline Prestige 1400 comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet.

Prijs tot en met 20 min €15,-

Ergoline Prestige 1100

De Ergoline 1100 is dé zonnebank voor de gevorderde gebruiker. Als uw huid al enigszins getint is, raden wij aan om onder deze zonnebank plaats te nemen. Dankzij 52 UV-lampen, een gezichtsbruinersysteem met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen staat de Ergoline Prestige 1100 garant voor een intens bruine teint.

Prijs tot en met 20 min €14,-

Cabine 4: Ergoline Prestige 500

De Ergoline Evolution 500 zonnebank is geschikt voor alle huidtypes. De beginnende bruiner vanaf 18 jaar* met huidtype 2 kan het best starten onder deze pigmentbank. Als u lange tijd geen zon/zonnebank heeft gehad, snel verbrandt en moeilijk bruin wordt, is deze zonnebank ideaal.

Prijs tot en met 20 min €13,-

Ergoline Prestige Fusion Spectra

Blauwe Activating Lights LED’s bereiden de huid voor op het zonnen en intensiveren de bruiningsresultaten. Rode Beauty LED’s verzorgen de huid tijdens het zonnen en verbeteren bovendien de bruining. De interactie van de twee gecoördineerde lichtspectra maakt een bijzonder intensieve en mooie bruining mogelijk. Geschikt voor ieder huidtype want de bank is in te stellen op verschillende standen: Sensitive, Medium en Intensive.

Prijs tot en met 20 min €18,-